PAINTINGS   SKETCHBOOK   PHOTO-GALLERY   EXPO   ARTICOLE   ABOUT   VIDEO   CONTACT

[ Articole Buzu ]

Galeria Senso la Paper Positions Basel (sensoarte.ro, 27 iunie 2018) 537 citiri
In perioada 12 – 17 iunie 2018, Galeria de Arta Senso a participat la Targul International de Arta Paper Positions Basel, Elvetia. Acolo au fost expuse lucrarile artistei Ana Stefania Andronic BUZU.

Paper Positions Basel are o caracteristica aparte, prezinta numai desene realizate pe hartie. 26 de galerii internationale si-au reunit artistii in spatiul Ackermannshof, un splendid complex de cladiri datand din secolul al XIII-lea. Targul s-a desfasurat in perioada Basel Art Week, eveniment artistic care atrage un numar foarte mare de vizitatori.

 


Galeria Senso la Paper Positions Basel Galeria Senso la Paper Positions Basel Galeria Senso la Paper Positions Basel Galeria Senso la Paper Positions Basel Galeria Senso la Paper Positions Basel

BUZU a ales sa prezinte cele mai recente lucrari ale sale din seria intitulata #fast food.

 

Ana Stefania Andronic este un grafician care a ocolit cu grija tentatiile vietii contemplative, opuse temperamentului ei deschis si energiei creatoare debordante care o stapaneste; s-a integrat, asemenea tinerilor din generatia pe care o reprezinta, in trepidatiile si animatia generatoare de bruiaje a vieții active, careia a ajuns sa-i descifreze atat de bine resorturile, incat le accepta cu interes lipsit de crispare, cu buna dispozitie, detasare si umor (Doina Pauleanu, critic si doctor in istoria artei, director al Muzeului de Arta din Constanta)


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras

vineri, iunie 29, 2018 Imprima