PAINTINGS   SKETCHBOOK   PHOTO-GALLERY   EXPO   ARTICOLE   ABOUT   VIDEO   CONTACT

[ Articole Buzu ]

Spectacolul #fast al solului de Ana Ștefania Andronic (Buzu) (: art blogul revistă, 9 februarie 2018) 674 citiri
Acesta este locul unde puteți viziona Institutul Cultural Român din Viena, Galeria Five Plus. primul spectacol solo vienez de Ana Steifania Andronic (Buzu), intitulat "Alimente fast".

Ana Stefania Andronic (Buzu), Fast Food, răni rapide IX (detalii), Amabilitatea Galeriei

 

Astfel, expoziția cromatic bine echilibrat (cu acuratețe însoțită de un catalog publicat), care curatoriată de criticul de artă și muzeul regizorului român Doina Păuleanu, care a descris artistului imaginar ca fiind aparent amenințat de haos, iar artistul pe sine ca un " ilustrator care a evitat cu atenție ispitele vieții contemplative ".

 

Prezentare Solo Ana Stefania Andronic (Buzu), amabilitatea Galeriei

 

Selecția a inclus trei piese ale seriei familiare 'neclaritate' - triptic numită 'neclaritatea I' (150x300 cm), o 'neclaritatea II' diptere (150x200 cm) și 'mișcare blur III' (150x100 cm) - Care Mai ales mi-a atras atenția, ca Safari București, la standul Senso Gallery. De altfel, expoziția recentă din Galeria Five Plus, care a reunit 27 de artiști, a fost organizată în colaborare cu Galeria Senso din București. Haribo poartă ca punct culminant al întregului concept curatorial.

 

Prezentare Solo Ana Stefania Andronic (Buzu), amabilitatea Galeriei

 

Evident, un mare fan al benzi desenate și desene animate, Buzu desenează adesea personaje fantastice în setări abstracte de vis, creând lucrări de plăcere vizuală plină de culoare cu o mare valoare poetică. Cu toate acestea, pentru acest spectacol solo, ele folosesc figuri și percepții mai abstracte ale fenomenelor # fast food.

 

Ana Stefania Andronic (Buzu), percepția VII, amabilitatea galeriei

 

Artistul a absolvit Universitatea Națională de Arte din București în 2006 și a fost implicat în mai multe elemente grafice și eforturile de ilustrare, variind de la primul festival de arta digitala romaneasca (PAF / Print Art Festival) la publicarea inspira carte de colorat pentru adulți intitulat „Imaginarium “. Bazat la București, Buzu a fost expus la nivel local, dar și într-un context internațional.

sâmbătă, februarie 24, 2018 Imprima